ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Body Obsessive Ingridia Crotchless červené

Body Obsessive Ingridia Crotchless červené

Okúzžujúce a maximálne zvodné body z hodvábne jemného tylu v kombinácii s pôvabnou vzorovanou čipkou. Polovyplnené odhalené košíčky s kosticami dodávajú poprsiu fascinujúci tvar a zlatý šperk dozdobí dekolt. Otvorený rozkrok ponúkne rýchlu akciu bez nutnosti zobliekania.
37.00 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemný tyl s vyšívanou vzorovanou čipkou prvotriednej kvality
  • odolný a pružný materiál sa perfektne prispôsobí telu
  • výnimočný otvorený design ponúkne odhalené poprsie aj rozkrok
  • podprsenka s polovyplnenými košíčkami a kosticami dodá tvar prsiam
  • iskrivý zlatý šperk zaistí atraktívny výstrih
  • zadný strih v štýle táng vyzdvihne krásu zadočku
  • možnos rýchlej akcie bez nutnosti zobliekania

Popis produktu:

Chcete vašu drahú polovičku zvies tým najpríažlivejším spôsobom? Nebojte sa prejavi svoju vlastnú túžbu a vezmite si na seba tieto unikátne body, ktoré zaručene zdvihnú teplotu v miestnosti a vykúzlia neskutečne vzrušujúcu atmosféru. Vyzývavý otvorený design dodá vožný prístup k vašim intímnym partiám, čo poteší všetkých nedočkavcov.

Materiál a vzhžad:

Neuveritežne elegantné body v romanticky červenej farbe sú ušité z hodvábne jemného priesvitného tylu v kombinácii s úžasnou vyšívanou čipkou, ktorá okúzli svojim decentným vzorom aj dekoratívnymi lemami. Vysoko kvalitná tkanina ponúkne pevný, no napriek tomu pružný materiál, ktorý sa perfektne prispôsobí vašej postave, vyzdvihne krásu vašich kriviek a pohladí vašu pokožku s neuveritežnou nežnosou. Otvorená podprsenka s polovyplnenými košíčkami a kosticami mimoriadne vytvaruje vaše prsia k dokonalosti a dopraje vám horúce bozky či dotyky. V hlbokom výstrihu sa potom nachádza trblietavý zlatý šperk. Samozrejmosou sú nastavitežné ramienka. Zadný strih v štýle táng povznesie krásu vášho zadočku a s odhaleným rozkrokom budete môc zača rýchlu akciu bez nutnosti zobliekania.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
90% polyamid, 10% elastan 
Články