ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Pančuchy Obsessive Ingridia červené

Pančuchy Obsessive Ingridia červené

Okúzžujúce a maximálne zvodné pančuchy so sexy červenou vzorovanou čipkou z hodvábne jemné tkaniny báječne ozdobia vaše stehná. Vysoký obsah lycry ponúka neuveritežný komfort a pohodlný pocit. Elastický priesvitný materiál sa perfektne prispôsobí vašim nohám a budú vhodné pre akúkožvek bielizeň.
12.20 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemná tkanina s vysokým obsahom lycry
  • široká vzorovaná čipka ozdobí stehná a podnieti pikantnú fantáziu
  • priehžadný telový design vhodný pre akúkožvek bielizeň
  • elastický materiál sa skvelo prispôsobí
  • určené pre podväzkový pás

Popis produktu:

Doplňte vzhžad vašej vybranej sexi bielizne a objavte zmyselnú harmóniu pre vᚠzvodný večer plný vášne. Premeňte vaše rande v jedinečné a vezmite si na seba tieto nezabudnutežné pančuchy, ktoré vám obom vyrazia dych. Sú určené k podväzkovému pásu, keďže nie sú samodržiace, avšak perfektne sa prispôsobia vašim nohám a báječne ozdobia vaše stehná. Podväzkový pás nie je súčasou balenia.

Materiál a vzhžad:

Neuveritežne elegantné pančuchy bez zosílenej špičky v transparentnej telovej farbe budú úplne diskrétne pod akoukožvek dlhšou sukňou. Sú ušité z hodvábne jemnej tkaniny a vďaka vysokému obsahu lycry sú výnimočne pružné, aby dokonale obopli vaše nohy. Poodhažte svoje stehná, ktoré prebudia zmysly vo vašej polovičke vďaka nádhernej širokej vzorovanej čipke romantického červeného odtieňa. Vďaka tomu môžete vyzdvihnú akúkožvek červenú čipkovanú bielizeň, ktorá s nimi následne podčiarkne vašu výnimočnos.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
85% polyamid, 15% elastan 
Články