ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX TRAVEL

FLAGRANTI PASSION BOX TRAVEL

Katalóg: FLABOXTRAV
Vášeň ukrytá v darčekovom cestovnom balení, ktorá vás očarí a naplní vašu túžbu doma aj na dovolenke. Malé nenápadné pomôcky vedúce k magickému uspokojeniu.
Doprava zadarmo
Akcia
84.60 €
Ušetríte 10%
76.10 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Tešíte sa na svoju prvú samostatnú dovolenku bez detí po dlhej dobe? Balíte kufor a ešte vám v ňom zostalo trochu miesta? Určite do neho zabaľte ešte tento CESTOVATEĽSKÝ PASSION BOX od FLAGRANTI. Nielen, že ho oceníte a bude sa hodiť, ale premení váš pobyt v úplne jedinečný zážitok, ktorý možno nebudete rozprávať priateľom, ale rozhodne si ho ponesiete po celý zvyšok života. V luxusnom balení s nádhernou veľkou mašľou prekvapíte svojho partnera a dáte priechod pikantnej fantázii so žeravými myšlienkami. Nájdete v ňom malé sympatické pomôcky, ktoré využijete na romantických výletoch, hotelovej izbe či v stane. Nie je dôležité aký veľký ste dobrodruh. Záleží len na vašej spoločnosti a erotickej túžbe.
A čo všetko teda nájdete v tejto unikátnej sade? Rôzne pomôcky, ktoré potešia mužov aj ženy zvlášť, pri párových aktivitách aj vzrušujúcej predohre. Nebojte sa experimentovať a objavte novú dimenziu vašej rozkoše.

Napríklad vibrátor SATISFYER ULTRA POWER BULLET 2 fialový si vychutnáte osamote aj pri zvodnej prechádzke pustou večernou krajinou. Je z hypoalergénneho silikónu a ponúkne vám 12 rytmov vibrácií a pulzácií. Vodotesné prevedenie oceníte pri bazéne alebo v súkromnej vírivke. Poháňa ho Li-on batéria, ktorú pohodlne, v prípade nutnosti, nabijete priloženým USB káblom.
Aby nebol muž ochudobnený, masturbátor TENGA Egg LOVERS bude pripravený priviesť ho do vrcholnej extáze. Extrémne roztiahnuteľný realistický materiál TPE obsahuje výstupky v tvare srdca, ktoré stimulujú oblasť žaluďa. Ľahko upravíte tlak na penis jednoduchým stlačením ruky. Môžete ho tiež vziať so sebou do sprchy či do vane.
Doprajte si výnimočný a ultra rýchly orgazmus. SATISFYER PRO TRAVELER z odolného ABS plastu a hodvábneho silikónu vám poskytne fenomenálnu stimuláciu klitorisu pomocou modernej technológie bezkontaktných tlakových vĺn, ktoré jemne a citlivo nasávajú váš klitoris a vy zažijete doslova erupciu búrlivých pocitov vo vašom lone a to úplne bez jediného priameho dotyku. To jednoducho musíte zažiť. 11 intenzít pulzovaní si prispôsobíte podľa miery vášho vzrušenia a vďaka hygienickej krytke sa ľahko schová vo vrecku, aby ste sa mohli oddať nezabudnuteľnému vyvrcholeniu, nech ste kdekoľvek. IPX7 vodotesné prevedenie a magnetické USB nabíjanie je samozrejmosťou.
Po dráždivých hrátkach navodzujúcich tú správnu atmosféru postúpite na vyššiu úroveň a priamo pri sexe si užijete obaja krúžok na penis Blush THE PLAYER DOUBLE, ktorý je z flexibilného TPE materiálu, jemne zaškrtí krv v penise za účelom dlhšej erekcie a oddialenia ejakulácie a disponuje vibračnou patrónkou stimulujúcou klitoris pomocou silnej a tichej vibrácie a hrotom na povrchu. Dvojitým krúžkom uchytíte tiež semenníky, takže pocítite sexy tlak a neskĺzne vám. S týmto krúžkom vydržíte dlhšie a vaša polovička bude stonať blahom priamo vo vašej tesnej blízkosti. Poháňa ho jedna AAA batéria.
V neposlednom rade budete mať v krabici pribalený tiež lubrikačný gél PJUR AQUA s objemom 30 ml, ktorý nelepí, nežmolkuje a nedráždi. Zmyselne vás pohladí svojou jemnou a hladkou textúrou a prinesie vám dlhodobú kĺzavosť a perfektnú hydratáciu. S touto malou fľaštičkou už sa vám nikdy nestane, že by sa vám zadrhla zábava.

Návody a informácie o údržbe nájdete v jednotlivých odkazoch hračiek. Potrebné batérie pre vibračné pomôcky vám dodáme v balení, ak pôjdete do prírody, radšej so sebou pribaľte náhradnú, pretože s touto cestovateľskou sadou sa rozhodne nudiť nebudete. Pohltí vás a využijete ju možno viac, než si v prvej chvíli pripustíte.

Upozornenie: Momentálne vám bude PASSION BOX doručený v darčekovej krabici bielej farby. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať flagranti PASSION BOX TRAVEL:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi pomôckami pre mužov aj ženy
  • malé sympatické hračky ideálne pre pribalenie na vzrušujúce cesty aj výlety
  • jedinečný bezkontaktný stimulátor klitorisu pre rýchle a nespútané vyvrcholenie
  • masturbátor a vibrátor pre báječné intímne chvíle
  • s vibračným krúžkom na penis vydrží muž dlhšie
  • lubrikačný gél na vodnej báze pre výnimočne klzké hrátky
  • nečakané prekvapenie pre všetky náruživé páry
  • ideálny ako darček

Parametre:


Farba: viacfarebná
Materiál: silikón, ABS plast, TPE materiál
Rozmery: vibrátor - celková dĺžka 10 cm, použiteľná dĺžka 6 cm, priemer 2 cm, masturbátor - dĺžka 6,5 ​​cm, priemer roztiahnuteľný od 1,5 cm, stimulátor - dĺžka 9,5 cm, šírka 4,5 cm, vnútorný priemer hubičky 1,5 cm, krúžok - dĺžka 8,5 cm, priemer krúžku na semenníky roztiahnuteľný od 5 cm, priemer krúžku na penis roztiahnuteľný od 3,5 cm, gél - objem 30 ml
Zloženie gélu: Aqua, Glycerín, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl guar Hydroxypropyltrimonim Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Proplylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone
Vodeodolnosť: áno
Vibrácie: áno (vibrátor, krúžok)
Pohon: Li-on batéria (stimulátor, vibrátor), 1 x AAA batérie (krúžok)
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Recenzie (0)
Parametre
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: