ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino

Menštruačné nohavičky

Predstavujeme vám komfortné a ekologické riešenie menštruácie. Pokiaľ ste sa rozhodli zavrhnúť konvenčné vložky a tampóny, či už kvôli osobnému pohodliu, alebo vašim každodenným životom prestúpil trend udržateľnosti, máme pre vás túto zaujímavú alternatívu. Prieči sa vám predstava zavádzania menštruačných húb či kalíškov? Dajte zbohom diskomfortu a podráždenej koži, častému dôsledku nosenia bežných vložiek. Rovnako obavy zo syndrómu toxického šoku spôsobeného zabudnutým zavedeným tampónom budú minulosťou.
Menštruačné nohavičky môžu byť riešením a rozhodne sa netreba obávať nechcených nehôd spôsobených pretečením menštruačnej krvi. Patentované nohavičky z našej ponuky vás nezradia, sú vyrobené zo špeciálnych materiálov, disponujú savou vrstvou a nepriepustnou membránou. Podľa sily vašej periódy si môžete zvoliť nohavičky s rôznou intenzitou savosti. Pripravili sme si pre vás aj ultra savé nočné nohavičky.
Pred prvým použitím ich vyperte, aktivujete tak ich absorpčné vlastnosti. V prípade nohavičiek SAYU je dôležité použitie tekutého pracieho prípravku určeného na pranie vlny. Na ochranu merina perte nohavičky v ochrannom vrecku na jemnú bielizeň. Nepoužívajte aviváž, nohavičky by neboli savé a mohla by sa poškodiť membrána. Vždy je bezpodmienečne nutné dbať na pokyny výrobcu.
Vybrali sme pre vás len to najlepšie, radi by sme vám ponúkli modely vysokej kvality od overených výrobcov. Vďaka prémiovým materiálom a vkusným elegantným strihom budú vaše intímne partie doslova rozmaznávané. Aj počas vašich dní sa môžete cítiť slobodne a neskutočne sexy.
Aktívne filtre:
menštruačné nohavičky
Zrušiť filtre
Filter:
Cenové rozpätie
1 - 7 € (0)
7 - 12 € (0)
12 - 20 € (0)
20 - 29 € (0)
1
391
V akcii
Veľkosť bielizne
36 veľ. (2)
38 veľ. (3)
40 veľ. (2)
42 veľ. (2)
Výrobca
LadyCup (22)
SAYU (15)
Satisfyer (13)
JOYDIVISION (10)
Ďalší výrobcovia
Odporúčame
Najnižšia cena
Najvyššia cena
Najnovšie
Články