Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Gél INTT Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15 ml

Gél INTT Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15 ml

Luxusný zbozkávateľný gél INTT Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15 ml s príchuťou a arómou vodky s energy drinkom. Má vibrujúci a pulzujúci účinok.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Gél INTT Vibration! Vodka Energy Tingling Gel s obsahom 15 ml je naozaj luxusnou záležitosťou. Jedná sa o lubrikant extra kvality, ktorý vaše sexuálne chvíľky premení v nezabudnuteľné okamihy. Bol vyvinutý z rastlín Amazónie s lahodnou chuťou vodky, poskytuje jedinečný pocit brnenia, má pulzujúci a otepľovací efekt a je zbozkávateľný. Sladkastá vôňa vás priamo naláka k orálnemu sexu! Gél má hebkú konzistenciu na báze vody, čo vám dovolí použitie v spojení s akoukoľvek erotickou pomôckou vrátane kondómov. Nezanecháva škvrny na obliečkach a je rozpustný vo vode.
Gél INTT Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15 ml je určený mužom aj ženám pre tie najkrajšie spoločné chvíle plné orgazmov.

Prečo si vybrať gél INTT Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15 ml:

  • gél s príjemnou vôňou a chuťou vodky s energy drinkom
  • lubrikant možno použiť na všetky erotické pomôcky
  • ideálny pre orálny sex
  • vyvinutý z rastlín Amazónie
  • balenie s dávkovačom
  • po gélu nezostávajú stopy na bielizni a obliečkach

Parametre:


Farba: transparentná hnedá
Obsah: 15 ml
Zloženie: Aqua (voda), glycerín, hydroxyetylcelulóza, príchuť (aróma), extrakt z Acmella Oleacera, sodná soľ sacharínu, benzoan sodný, BHT, vanillyl butylether, C! 4700, CI19140
Použitie: 2x stlačte a naneste na klitoris alebo 1x stlačte a naneste na penis. Počkajte niekoľko sekúnd, než ucítite všetky účinky gélu.
Parametre