ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Krúžok na penis Feelztoys ZEUS DUAL VIBE čierny

Krúžok na penis Feelztoys ZEUS DUAL VIBE čierny

Katalóg: ER31602
Výnimočný krúžok na penis z hodvábneho silikónu a dvoma silnými motormi. Predĺži erekciu, oddiali ejakuláciu a 9 vibračných rytmov podráždi klitoris aj hrádzu.
36.30 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Páni, predstavte si pomôcku, ktorá dokáže predĺžiť vašu výdrž a ešte podráždi partnerku nezabudnuteľným spôsobom. Dámy, nemyslite na rýchlosť a vychutnajte si veľa času na dosiahnutie nezabudnuteľného vyvrcholenia. Možno aj mnohonásobného. Objavte tento fantastický krúžok na penis Feelztoys ZEUS DUAL VIBE. Podľa gréckej mytológie bol Zeus boh všetkých bohov, bleskov a nebies. A práve až na vrchol erotického neba vás oboch ľahko dopraví.
Hedvábne jemný čierny krúžok je vyrobený zo zamatového silikónu prvotriednej kvality, ktorý je úplne bezpečný pre ľudskú pokožku a pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Zadná strana je ozdobená lesklým odolným ABS plastom striebornej farby. Je flexibilný, aby perfektne padol a dokonale sa prispôsobil. Vlastnosťou krúžku je predovšetkým jeho schopnosť udržať nahromadenú krv v penise, čím spôsobí skvalitnenie a predĺženie erekcie a oddialenie ejakulácie. Vďaka tomu vydržíte uspokojovať partnerku dlhšie. Jeho unikátny podlhovastý oválny tvar ponúka výstupok a dve králičie ušká, ktoré sa zamerajú na klitoris. Spodná časť s výraznými stimulačnými drážkami skvele podráždi hrádzu a spoločne s dvoma výkonnými motormi na oboch stranách vás vynesie na obláčik intenzívnej extázy. Na výber budete mať 9 hlbokých vibračných a pulzačných rytmov, ktoré si jednoducho zamilujete. Tie ovládate pomocou tlačidla na boku. Môžete ho tiež vyskúšať v sprche v spojení s teplou vodou, pretože je IPX6 odolný proti striekajúcej vode a jeho energiu mu doplníte pohodlne pomocou priloženého USB kábla.
Nechajte svoje emócie ovládať bohov a užívajte si intímnu blízkosť vašeho partnera napríklad po celú noc.

Jednoduché ovládanie vaše myšlienky nevyruší. Na zapnutie krúžku podržte bočné tlačidlo so symbolom vlniek po dobu 3 sekúnd. Spustí sa prvý režim vibrácií. Ďalšími krátkymi stlačeniami meníte jednotlivé vibračné a pulzačné rytmy oboch motorov. Pre vypnutie opäť podržte tlačidlo po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať krúžok na penis Feelztoys ZEUS DUAL VIBE:

  • báječná erotická pomôcka v božskom dizajne pre dokonalé párové hrátky
  • skvalitní erekciu a oddiali ejakuláciu pre dlhé vášnivé noci
  • vyrobený zo zamatového silikónu a odolného ASB plastu bezpečného pre telo
  • flexibilný krúžok sa perfektne prispôsobí a vďaka pružnosti skvele padne
  • dve ušká a výstupok pre cielenú stimuláciu klitorisu
  • výrazné drážky v spodnej časti zaistia nespútané dráždenie hrádze
  • dva neuveriteľne výkonné motory s tichým chodom
  • 9 silných vibračných a pulzačných režimov
  • vodeodolný pre mokré hrátky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 10,5 cm, celková šírka 5,2 cm, celková hĺbka 3,3 cm, dĺžka ušiek 2,3 cm, priemer ušiek 0,8 cm, vnútorný priemer roztiahnuteľný od 3 cm
Vibrácia: áno
Pohon: dobíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Recenzie (0)
Parametre
Parametre:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 10,5 cm, celková šírka 5,2 cm, celková hĺbka 3,3 cm, dĺžka ušiek 2,3 cm, priemer ušiek 0,8 cm, vnútorný priemer roztiahnuteľný od 3 cm 
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: