Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Krúžok na penis TOYJOY ECLIPSE vibračný čierny

Krúžok na penis TOYJOY ECLIPSE vibračný čierny

Vodotesný vibračný krúžok na penis TOYJOY ECLIPSE z hodvábneho silikónu. Pozdrží ejakuláciu, predĺži erekciu a podráždi penis aj klitoris.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Využite zábavnú metódu, ako si užiť dlhší a výkonnejší sex, plný túžby a splnených očakávaní. Krúžok na penis TOYJOY ECLIPSE sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich párových aktivít a vďaka nemu vaše milovanie prežijete s poriadnou dávkou rozkoše. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného mäkkého silikónu, ktorý je bezpečný a nezávadný pre ľudskú pokožku. Má flexibilný roztiahnuteľný priemer a padne takmer všetkým veľkostiam prirodzenia. Špička krúžku je ozdobená zlatým odolným ABS platom pod ktorým sa nachádza farebná LED dióda, ktorá ponúkne vzrušujúcu svetelnú show v tme. Pre každý režim vibrácií jedna farba. Funkcia krúžku je prostá. Ľahko priškrtí nahromadenú krv v penise, čím docieli pozdržanie erekcie a oddialenie ejakulácie. Vďaka tomu vydržíte oveľa dlhšie uspokojovať partnerku svojou tvrdšou a pevnejšou pýchou. Naviac má silný a tichý motor, ktorý poháňa 7 vibračných a pulzačných režimov, ktoré nielen, že sa prenášajú do penisu, ale predovšetkým do klitorisu. Spojenie brnenia a vášho mužstva si vaša láska zamiluje a nebude chcieť prestať. Jeho služby môžete využiť aj v sprche alebo vo vani, pretože je plne vodotesný a dobíja sa pomocou priloženého USB kábla.
Vychutnajte si fantastické vibrácie v kombinácii so zmyselným sexom a doprajte si výbušné orgazmy trebars po celú noc.

Jednoduché ovládanie si obľúbite. Krátko stlačte tlačidlo power na krúžku. LED dióda začne blikať všetkými farbami a krúžok sa uvedie do chodu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla spustíte prvý režim vibrácií a meníte ďalšie režimy. Ak tlačidlo podržíte po dobu 3 sekúnd, krúžok sa vypne.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať krúžok na penis TOYJOY ECLIPSE:

  • erekčná pomôcka pre mužov pre dlhšiu výdrž a skvelú výkonnosť
  • flexibilný roztiahnuteľný priemer padne takmer všetkým
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený ABS plastom
  • v tme svieti farebne vďaka LED dióde
  • silný motor ponúkne 7 vibračných a pulzačných režimov
  • vibrácie sa prenášajú do penisu a skvele stimulujú klitoris partnerky
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: výška 7,2 cm, šírka 5,6 cm, hĺbka 3 cm, priemer roztiahnuteľný od 3,1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre