ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Podprsenka Obsessive BELOVYA červená

Podprsenka Obsessive BELOVYA červená

Jedinečná podprsenka z hebkého dvojitého tylu a pôvabnej kvetinovej čipky. Široké ramienka a výnimočné košíčky s kosticami perfektne podporia vzhžad vašich pŕs.
Akcia
ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV je tu! ☔ Tento produkt je v akčnej kategórii Zlatý dážď. Využite maximálnu zžavu, ktorá sa v nasledujúcom období nebude opakova 💛 Na zžavnené produkty v tejto akcii už nie je možné uplatni ďalšie zžavové kupóny.
45.90 €
Ušetríte 39%
27.60 €
Opis tovaru

Podporte dokonalý vzhžad vášho dekoltu a zvádzajte partnera čírou prítomnosou. Vychutnávajte si obdivné pohžady a povzneste svoje sebavedomie na vyššiu úroveň. Táto neuveritežne príažlivá podprsenka Obsessive BELOVYA v sexi červenej farbe vám vykúzli úsmev na perách a zaistí zmyselný večer plný vášne. Je ušitá z hodvábne jemného dvojitého tylu v kombinácii s pôvabnou kvetinovou čipkou. Má široké nastavitežné ramienka, ktoré sa nezarezávajú, takže podprsenka bude výnimočne príjemná a pohodlná na nosenie. Sú ozdobené striebornými krúžkami a vzadu nájdete strieborné pracky, ktorými si upravíte presnejšiu vežkos. Zapína sa vzadu na tri klasické háčiky. Mimoriadne košíčky s kosticami disponujú polovicou pevnejšej výplne zospodu, čím perfektne podoprú prsia a dodajú im skutočne atraktívny tvar. Hlboký výstrih obohatený o strieborný šperk s plným tvarom pprsia magneticky pritiahne pozornos a vᚠnáprotivok zaručene pocíti narastajúcu túžbu a chtíč. Druhú polovicu košíčkov tvorí priesvitná čipka, ktorá nechá žahko nahliadnu pod pokrievku, čo vzrušenie u vášho náprotivku ešte posilní. Širší pás pod kosticami zakončený čipkovým lemom skvele sedí na tele a dodáva ešte výraznejší komfort.
Hžadáte bielizeň, ktorá povie všetko za vás? V tomto modeli nemusíte hovori vôbec nič a napriek tomu vám každý muž padne k nohám.

Prečo si vybra podprsenku Obsessive BELOVYA:

  • luxusný kúsok erotického prádla pre ženy v dokonale zvodnom elegantnom dizajne
  • unikátny, hodvábne jemný tyl v kombinácii s pôvabnou kvetinovou čipkou
  • pružný dvojitý materiál sa perfektne prispôsobí a široké nastavitežné ramienka sú pohodlné na nosenie
  • jedinečné košíčky s polovičnou výplňou a kosticami povznesú vᚠdekolt a dodajú pôsobivý tvar poprsiu
  • hlboký výstrih so strieborným šperkom magneticky pritiahne pozornos
  • priehžadný charakter čipky nechá nahliadnu pod pokrievku
  • ponúkame vo vežkosti XS/S, M/L a XL/2XL

Parametre:


Farba: červená
Materiál: 90 % polyamid, 10 % elastan
Vežkos: XS/S, M/L, XL/2XL

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
90% polyamid, 10% elastan 
Články