ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Korzet s podväzkami Obsessive Ingridia červený

Korzet s podväzkami Obsessive Ingridia červený

Okúzžujúci a maximálne zvodný korzet z hodvábne jemného tylu v kombinácii s pôvabnou vzorovanou čipkou. Polovyplnené košíčky s kosticami dodávajú poprsiu fascinujúci tvar, zlatý šperk dozdobí dekolt. Zmyselné korzetové viazanie vzadu, 4 nastavitežné podväzky na vaše pančuchy a krásne decentné tangá.
Doprava zadarmo
53.50 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemný tyl s vyšívanou vzorovanou čipkou prvotriednej kvality
  • odolný a pružný materiál sa perfektne prispôsobí telu
  • podprsenka s polovyplnenými košíčkami a kosticami dodá tvar prsiam
  • iskrivý zlatý šperk zaistí atraktívny výstrih
  • luxusné krátke korzetové viazanie na chrbte
  • 4 nastavitežné podväzky pre uchytenie pančúch
  • decentné tangá s bavlnenou podšívkou v rozkroku vyzdvihnú krásu zadočka

Popis produktu:

Milujete luxusnú bielizeň, ktorá vyzdvihne vaše prednosti a zvedie kohokožvek v miestnosti? Potom sa zamerajte na tento okúzžujúci a maximálne zmyselný korzet, ktorý vás premení v krážovnu večera. Fascinujúce prvky, vďaka ktorým sa vašej polovičke zastaví dych, vám zaručí výnimočný večer plný vášne. Korzet s podväzkami je naviac doplnený o jednoduché tangá pre jedinečnos celku. Pančuchy nie sú súčasou balenia.

Materiál a vzhžad:

Neuveritežne elegantný korzet v romanticky červenej farbe je ušitý z hodvábne jemného priesvitného tylu v kombinácii s úžasnou vyšívanou čipkou, ktorá okúzli svojim decentným vzorom aj dekoratívnymi lemami. Vysoko kvalitná tkanina ponúkne pevný, no napriek tomu pružný materiál, ktorý sa perfektne prispôsobí vašej postave, vyzdvihne krásu vašich kriviek a pohladí vašu pokožku s neuveritežnou nežnosou. Podprsenka s polovyplnenými košíčkami a kosticami mimoriadne vytvaruje vaše prsia k dokonalosti. V hlbokom výstrihu sa potom nachádza krásny zlatý šperk. Samozrejmosou sú nastavitežné ramienka a báječný prestrih na chrbte, doplnený o báječné kratšie korzetové viazanie, ktorému muži jednoducho nemôžu odola. Vďaka 4 nastavitežným podväzkom s klasickou skobou uchytíte vaše obžúbené pančuchy. Unikátne tangá, v ktorých bude vᚠzadoček doslova na zahryznutie, majú bavlnenú podšívku v rozkroku pre vᚠmaximálny komfort.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
94% polyamid, 6% elastan 
Články