Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
PRIMULUS 60 tbl.

PRIMULUS 60 tbl.

Koktail pre mužov vo forme tabliet nabitý vitamínami a extraktami z čistých prírodných zdrojov nakopne telo, potlačí únavu, podporí libido, dodá energiu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, buďte pre svoje drahé polovičky vždy atraktívny gentleman plný života. V dôsledku zvyšovania veku dochádza k úbytku mužského hormónu, čo môže viesť k mnohými fyzickým i duševným problémom. Nenechajte sa položiť na lopatky a zmeňte to! Dodajte svojmu telu i mysli energiu a doprajte si starostlivosť určenú len a len pre vás. Tento rýdzo český výrobok s názvom PRIMULUS vo forme tabliet je unikátny doplnok stravy, ktorý vás počúva a rozumie vám. Je vytvorený s ohľadom na mužské potreby z čisto prírodných zložiek bez akejkoľvek chémie a pridaných hormónov. Zvyšuje energiu, odstraňuje únavu a vyčerpanie, bojuje s príznakmi narastajúcej obezity, vyrovnáva hladinu testosterónu, posilňuje imunitu a ku všetkému skvalitňuje sexuálny apetít, pretože podporuje libido a dodáva chuť a radosť do života. Špeciálny mix, ktorý myslí na harmóniu celého tela, vitalitu i vášeň. Vyvážený pomer extraktov z bylín a vitamínov v najsilnejšej koncentrácii na trhu sa postará o vaše pohodlie a komfort.

ZinekZINOK

Zinok nie je v našom tele zastúpený v takom množstve, o to viac je však dôležitý. Podporuje vnik testosterónu v krvi, prospieva plodnosti a reprodukcii. Ku všetkému navyše chráni bunky pred stresom a napomáha imunitnému systému. V tablete je zastúpený v tej najlepšie vstrebateľnej organickej forme.

HořčíkHORČÍK

Horčík je významným a nepostrádateľným biogénnym prvkom. Podieľa sa na takmer troch stovkách reakcií v organizme. Výrazne znižuje únavu a vyčerpanie, podporuje normálnu činnosť svalov a má pozitívny vplyv na nervovú sústavu. Tu sa vyskytuje v unikátnej prírodnej forme a je získavaný zo zdrojov morskej vody.

SelenSELÉN

Pôsobí ako antioxidant a hrá veľmi významnú úlohu v boji proti voľným radikálom. Prispieva k správnej funkcii štítnej žľazy, posilňuje imunitu a chráni bunky proti stresu. Ďalej podporuje zdravost vlasov a nechtov a tiež tvorbu a pohyblivosť spermií. Jeho správny obsah v tele je pre organizmus veľmi dôležitý.

Pískavice řecké senoSENOVKA GRÉCKA

Kto užíva túto najstaršiu kultúrnu rastlinu, môže si pískať. Je naozaj komplexná. Podporuje napríklad imunitný systém, chráni pečeň, obličky i srdce, čistí tráviacu sústavu, pomáha s impotenciou a zvyšuje libido. Je tiež antioxidantom, takže spomaľuje starnutie a obsahuje množstvo vitamínov a cenných minerálov.

Kotvičník zemníKOTVIČNÍK ZEMNÝ

Veľmi obľúbená rastlinka žien i mužov. Je to dokonalý životabudič. Má energizujúce účinky, zvyšuje regeneráciu a rast svalov, ovplyvňuje hormonálnu aktivitu a napomáha správnej funkcii pečene i obličiek. Navyše zvýši psychickú odolnosť voči stresu a taktiež podporí libido.

Extrakt z černého pepřeEXTRAKT Z ČIERNEHO KORENIA

Toto bežné korenie, ktoré pozná každý je používané v lekárstve ako antioxidant a aditívum, ktoré dramaticky urýchľuje vstrebávanie ďalších účinných látok. Prospieva zdravej pokožke a podporuje krvný obeh v jemných cievach a kapilárach. Posilňuje tiež tráviacu sústavu a napomáha dýchacím cestám.

Medzi ďalšie vzácne zložky patrí nepochybne vitamín C, vitamín D3 a vitamín B6. Všetky tieto vitamíny sú dôležité pre správnu funkciu imunity a nervovej sústavy, vyrovnávajú hormonálnu aktivitu, znižujú únavu a dodávajú energiu.
PRIMULUS spĺňa ohlasovaciu povinnosti na Ministerstve poľnohospodárstva a je certifikovaný štátnym zdravotným ústavom v Prahe.
Vyrovnajte sa s krízou stredného veku po svojom a doprajte si tú najlepšiu a najkvalitnejšiu starostlivosť, ktorú si stopercentne zaslúžite.

Dávkovanie: Užívajte 2 tablety každý deň, počas jedla alebo po jedle a zapite vodou. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Výrobok je doplnok stravy, nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Nie je vhodný pre deti. Tiež neužívajte pri súčasnom užívaní liekov na riedenie krvi. Ukladajte mimo dosahu detí. V prípade nejasností sa poraďte so svojím lekárom.

Prečo si vybrať PRIMULUS:

  • unikátna prírodná sila obsiahnutá v tabletách pre prirodzený vývoj mužského tela
  • má vyvážený pomer extraktov bylín a je bohatý na obsah vitamínov a minerálov
  • výrazné stimulujúce a posilňujúce účinky libida a zlepšuje sexuálnu činnosť
  • odbúrava stres a znižuje únavu a vyčerpanie
  • napomáha udržať fyzickú i duševnú pohodu a dodáva energiu
  • vyrovnáva hormonálne výkyvy a skvalitňuje pohyblivosť a množstvo spermií
  • podporuje správnu tvorbu testosterónu v tele
  • prispieva k správnej funkcii nervovej aj reprodukčnej sústavy
  • má protizápalové a antibakteriálne účinky
  • 60 tabliet v balení

Parametre:


Farba: hnedá
Obsah: 60 tabliet
Zloženie: Trigonella Foenum - Graecum (extrakt ze semien), Tribulus Terrestris (extrakt 12:1 zo semien, 60 % Saponinů), Hydroxid Horečnatý (z morskej vody), Vitamin C (Kyselina L-Askorbová), Citronan Zinečnatý, Piper Nigrum (extrakt z nezrelých plodov), Vitamin B6 (Pyridoxin-Hydrochlorid), D-Biotin, Vitamin D3 (Cholekalciferol), Seleničitan Sodný, plnidlo: Mikrokrystalická Celulóza, zvlhčujíca látka: Sorbitol, látka protispékajúca: Stearan Horečnatý
Parametre