ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Lubrikačný gél NATULI PREMIUM Pregnal Gift 50 ml

Lubrikačný gél NATULI PREMIUM Pregnal Gift 50 ml

Katalóg: NA604050
Luxusný gél prvotriednej prémiovej kvality obsahuje prírodné BIO zložky a aktívne látky podporujúce počatie. Zlepšuje kvalitu spermií a ich pohyblivosť, uľahčuje cestu k vajíčku rozpúšťaním cervikálneho hlienu, má ideálne pH 7.0 skvalitňujúce vaginálne prostredie a zlepšuje hormonálnu rovnováhu.
27.30 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Prečo si vybrať:

  • gél na snahu o počatie s ideálnym pH +7.0 na ochranu spermií
  • vybrané prvotriedne prémiové prírodné ingrediencie v BIO organickej kvalite
  • bez parfumácie a vhodný pre vegánov
  • aktívne látky povzbudzujú spermie a zlepšujú vaginálne prostredie
  • podporuje harmóniu ženských hormónov a stimuluje produkciu testosterónu
  • je bohatým zdrojom antioxidantov a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu
  • nedráždi ani nelepí a má úžasne hladkú štruktúru
  • vyniká skvelou dlhotrvajúcou klznosťou
  • exkluzívne balenie z odolného biofotonického skla

Popis produktu:

Snažíte sa o bábätko? Objavte dokonalú spoločnú vášeň a doprajte vášmu počatiu jednoduchšiu cestu. Dovoľujeme si predstaviť vám rýdzo českú značku NATULI, ktorá definuje prémiovú kvalitu, vybrané ingrediencie a luxusné balenie, všetko za účelom vášho najnežnejšieho uspokojenia s pridanou hodnotou, a to v mnohých smeroch. NATULI nepoužíva žiadne živočíšne zložky, takže sú všetky výrobky vhodné aj pre vegánov. Je tiež kompatibilný s prezervatívmi aj s erotickými hračkami.

Luxusný gél na vodnej báze tekutejšieho charakteru je ideálnym variantom pre páry, ktoré chcú otehotnieť. Má hodvábne hladkú textúru, ktorá nelepí ani nežmolkuje a dopraje vám výnimočnú dlhotrvajúcu klznosť. Je úplne bez parfumácie, takže vaše intímne momenty nebude ničím rušiť. Má ideálne pH +7.0, ktoré chráni spermie pred kyslým vaginálnym prostredím a vďaka aktívnym látkam im dodáva energiu a posilňuje ich kondíciu.

Ingrediencie a účinky:

Obsah tvorí mnoho aktívnych ingrediencií prvotriednej a 100 % prírodnej kvality. Bežná voda bola nahradená hydrolátom byliny vitex jahňací, ktorý svojimi vlastnosťami pripomína ženské hormóny, čím podporuje ich produkciu a krištáľovo čistou Islandskou vodou, ktorá prirodzene vyrovnáva hladinu pH. Extrakt z anjeliky čínskej sa postará o zlepšenie hormonálnej rovnováhy. Mužom potom prospieva malajský ženšen, ktorý napomáha stimulovať produkciu testosterónu. Aminokyselina L-kartinín je dôležitá na tvorbu a celkovú kondíciu spermií a spolu s Myoinositolom výrazne pomáha skvapalniť cervikálny hlien a semennú tekutinu, vďaka čomu podporí pohyblivosť spermií a uľahčí cestu k vajíčku. V neposlednom rade nájdete v géle minerál malakite. Gél funguje aj ako prírodný antioxidant, ktorý bojuje proti oxidačnému stresu a zvyšuje tak šance na počatie.

Balenie:

Aby bola myšlienka skutočnej výnimočnosti dokonale podporená, je tento gél uschovaný v elegantnej fľaštičke z biofotonického skla. Funguje ako filter, ktorý ho ochráni pred nežiaducim svetlom, čím zachová všetky jeho aktívne látky v tej najskvelejšej kondícii. Exkluzívne ručne šité vrecúško z ekologického ľanu ochráni váš lubrikant aj batožinu pred prípadnou nehodou pri cestovaní. Preto si ho nemusíte odoprieť, nech už ste kdekoľvek.

Odporúčania:

Neobsahuje farbivá, je zafarbený prírodne do ľahko modrej farby vďaka minerálom. Z dôvodu vyššieho pH nepoužívajte v prípade výskytu vaginálnych zápalov a mykóz.

Zloženie:

Vitex Agnus Castus Flower Water, Aqua (Iceland Water), Pentylene Glycol, Myo-Inositol, Eurycoma Longifolia Root Extract, Hydroxyethylcellulose, L-Carnitine Base, Malachite Extract, Polyglyceryl-4 Caprate, Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract (and) Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Limonene, Linalool

Recenzie (0)
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: