ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Masturbátor JAMYJOB NOVAX čierny

Masturbátor JAMYJOB NOVAX čierny

Katalóg: D28476
Parádny inovatívny masturbátor z hodvábneho potravinárskeho silikónu podobnej koži. Dva vibračné motory a vzduchové vrecká imitujúce svalové kontrakcie.
Všetky recenzie (1)
Doprava zadarmo
66.30 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Páni, máte radi vibračné pomôcky, ktoré vám poskytnú výnimočnú slasť a radi by ste túto vzrušujúcu techniku ​​skombinovali s pocitom sania či kontrakcií svalov? Potom sa pohodlne usaďte a vychutnajte si tento fantastický masturbátor JAMYJOB NOVAX v sexi čiernej a červenej farbe. Tento inovatívny masturbátor v nádhernom dizajne poskytne jedinečné uspokojenie celému penisu, takže budete maximálne spokojní.
Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného potravinárskeho silikónu prvotriednej kvality, ktorý je bezpečný pre ľudskú pokožku a má tak hodvábny povrch, ktorý pohladí vaše partie s takou nežnosťou, že sa ho už nikdy nebudete chcieť vzdať. Ergonomické hrany na jeho tele zaručia, že sa bude skvele držať v ruke a pohodlne sa s ním bude manipulovať. Mäkký prsteň pri otvore zaručí pohodlie pri používaní a ukrýva fenomenálny vstup s vnútorným tunelom, ktorý disponuje bohatým množstvom drážok. Jedinečná technológia vás nadchne a vystrelí vás na vrchol erotickej extázy. Vnútri vystupujú dve malé patróny, ktoré sa postarajú o váš žaluď a uzdičku tým najzmyselnejším spôsobom. Smerom ku koreňu penisu potom má masturbátor dve vzduchové vrecká, ktoré sa budú nafukovať a tým zosilňovať tlak na penis a simulujú sťahovanie svalov pri sexe či saní pri orálnom sexe.
Dva motory masturbátora nepatria k tým najtichším, ale rozhodne vás potešia svojim výkonom. Tromi ovládacími tlačidlami na tele si vyberáte z 10 vibračných a pulzačných rytmov a tiež zo 6 pulzačných režimov nafukovania vankúšikov. Ku všetkému si môžete vrecká manuálne prifúknuť, ako vám bude vyhovovať. Nechýba ani bezpečnostný ventil na rýchle vypustenie vzduchu. Tiež ho môžete pozvať do sprchy, pretože je IPX6 odolný proti striekajúcej vode. Jeho stratenú energiu mu potom doplníte pohodlne pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Objavte kúzlo autoerotiky a zabudnite na okolitý svet. Zaručene dosiahnete čoskoro magický orgazmus.

Jednoduché ovládanie vás nezaskočí. Podržte vrchné tlačidlo power po dobu 3 sekúnd. Masturbátor rozsvieti LED diódy tlačidiel a spustí prvú vibráciu. Krátkym stlačením tohto tlačidla meníte jednotlivé vibračné a pulzačné rytmy. Ak budete chcieť vibrácie pozastaviť, stlačte krátko tlačidlo dvakrát za sebou. Krátkymi stlačeniami prostredného tlačidla zapnete a meníte automatické režimy prifukovania vreciek. Budú sa nafukovať a vypúšťať v rôznych intervaloch. Pre rýchle odpustenie vzduchu z vreciek krátko stlačte spodné tlačidlo. Automatický režim sa preruší a vzduch sa vyfúkne. Pokiaľ budete chcieť nafúknuť vankúšiky viac, podržte toto spodné tlačidlo až dosiahnete požadovaný tlak. Masturbátor vypnete opätovným podržaním vrchného tlačidla power po dobu 3 sekúnd.
Pri manipulácii sa vyhnite zapchaniu dvoch otvorov vo vrchnej zadnej časti. Tu nasáva zariadenie vzduch. Upchatím by mohlo dôjsť k poškodeniu motorov.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať masturbátor JAMYJOB NOVAX:

  • inovatívna pánska erotická pomôcka v úplne elegantnom dizajne
  • pre fantastickú masáž celého penisu vedúcu k búrlivému vyvrcholeniu
  • vyrobené zo zamatovo hodvábneho potravinárskeho silikónu prvotriednej kvality
  • na dotyk veľmi príjemný povrch tela a dobre sa drží
  • fantastická stimulačná textúra tunela v podobe drážok
  • dva veľmi výkonné motory s modernou technológiou prifukovania dvoch vzduchových vreciek
  • 10 vibračných a pulzačných rytmov a 6 režimov vzduchovej imitácie sťahovania svalov
  • bezpečnostný ventil pre rýchle upustenie vzduchu a možnosť manuálneho nafúknutia
  • vodeodolný pre mokré hrátky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, červená
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20 cm, použiteľná dĺžka 12 cm, priemer tela 8,5 cm, vnútorný priemer tunela 4,5 cm
Vibrácia: áno
Pohon: dobíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Recenzie (1)

Recenzie tovaru Masturbátor JAMYJOB NOVAX čierny (1)

overený z.
02.04.2024
Priemerné hodnotenie
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníkov odporúča produkt
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Materiál:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
20,00 cm
Použiteľná dĺžka:
12,00 cm
Priemer:
4.5 cm 
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 20 cm, použiteľná dĺžka 12 cm, priemer tela 8,5 cm, vnútorný priemer tunela 4,5 cm 
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: