ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Nohavičky Obsessive HEAVENLLY biele

Nohavičky Obsessive HEAVENLLY biele

Luxusné nohavičky koketného strihu ideálne pre dokonalý pocit cez deň, zmyselné večerné zvádzanie aj pre svadobnú noc. Hodvábne jemná vyšívaná čipka a zamatový tyl je vežmi príjemný na nosenie. Priesvitný design je doplnený o strieborný šperk. Bavlnená podšívka v rozkroku podporí maximálny komfort.
16.50 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemná vyšívaná čipka so zamatovým tylom príjemná na nosenie
  • motívy malých kytičiek ideálny pre akúkožvek príležitos
  • pružný materiál sa skvelo prispôsobí a dokonale padne
  • vyzývavý strih vyzdvihne krásu zadočka
  • priesvitný design ozdobený strieborným šperkom pritiahne pozornos
  • bavlnená podšívka v rozkroku pre maximálny komfort

Popis produktu:

Obohate svoj šatník o tieto skvostné nohavičky a doprajte si vzrušujíci deň či ešte uspokojivejšiu noc plnú vášne. S nimi budete vždy pripravená na koketné zvádzanie. Vďaka magneticky príažlivému designu a vysoko kvalitnému materiálu sa budete cíti ako na obláčiku. Budú tak ideálne pre žhavé rande či ako doplnok pod vaše svadobné šaty.

Materiál a vzhžad:

Nohavičky pôvabnej snehovo bielej farby sú ušité z hodvábne jemnej tkaniny, ktorá je mimoriadne pružná, takže vám ponúkne skutočne príjemné a pohodlné nosenie. Kombinácia zamatového tylu a vyšívanej krajky s motívmi malých kytičiek spoločne so strieborným šperkom fantasticky ozdobí vaše telo. Unikátny vyzývavý strih braziliek dokonale vyzdvihne krásu vášho zadočka, ktorý sa stane pre každého úplne neodolatežný. V rozkroku potom nájdete bavlnenú podšívku pre vᚠmaximálny komfort.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
90% polyamid, 10% elastan 
Články