ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Darčeková sada KALU 3 x morská menštruačná huba veľ. M + čistiaca soľ

Darčeková sada KALU 3 x morská menštruačná huba veľ. M + čistiaca soľ

Katalóg: KA417835
Jedinečná sada troch morských menštruačných hubiek a 50 g čistiacej soli. Všetko potrebné k zdravšej a lacnejšej alternatíve s antiseptickými vlastnosťami.
Balenie:
25.00 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Dámy, zaujímate sa o ekológiu či svoju peňaženku? Chcete šetriť planétu a zároveň byť vždy úplne v bezpečí? Potom vám predstavujeme unikátnu morskú menštruačnú špongiu KALU, ktorá vás poteší a prinesie vám nové možnosti počas vášho cyklu. V tejto skvostnej darčekovej kazete nájdete tri hubky veľkosti M, ktorá sú vhodné pre stredne silnú menštruáciu, 50 g špeciálnej čistiacej morskej soli a látkové vrecúško. Urobte radosť sebe alebo svojej kamarátke a objavte zdravšiu a lacnejšiu menštruáciu.
Morské huby sa používali už v antike. Rastú iba v čistých a teplých moriach až do hĺbky 200 metrov. Majú prirodzene hnedú farbu, ktorá sa po šetrnom bielení stáva žltou. Výhodou používania morských húb je ich úplná zdravotná nezávadnosť vzhľadom na 100% prírodný materiál bez chemických látok, udržateľnosť, pretože sa v prírode skvele rozkladá a jedná sa o produkt z obnoviteľných zdrojov a v neposlednom rade aj životnosť. Tá dosahuje až 6 mesiacov, čo znamená, že ušetríte za túto dobu podstatné množstvo peňazí nákupom jednorazových klasických pomôcok.
Morské huby obsahujú veľké množstvo morských minerálov, ako napríklad až 14% jódu, ktorý sa postupne vstrebáva a zvyšuje tak jeho hladinu v tele. Preto huby pôsobia antisepticky a antibakteriálne a skvele sa znášajú aj s citlivou pokožkou. Navyše nevysušujú tkanivo, perfektne sa prispôsobia vášmu vnútru a po nasatí tekutinou sa stávajú extrémne jemné a hebučké, takže o nich ani nebudete vedieť. Výraznou vlastnosťou je potom ich schopnosť absorbovania veľkého množstva tekutiny, ktorú neprepúšťajú von, čo oceníte i počas milovania, ktoré sa tým stane podobné tomu mimo vašej menštruácie a ani jednému z vás nebude prekážať. Huba však nie je antikoncepčným prostriedkom a nebráni šíreniu pohlavných chorôb. Tiež vám ponúkne istotu pri denných aktivitách ako je šport či plávanie. Huby sa môžu líšiť tvarom, veľkosťou aj farbou. Jej výmenu vykonajte v čase, keď sa už nevracia do svojho pôvodného objemu, neabsorbuje toľko tekutiny, stane sa povädnutejšou a krehkejšou.

Špeciálna čistiaca soľ je získavaná zo soľných polí Mŕtveho mora, ktoré vďaka vysokému podielu soli bránia životu vodných živočíchov. Soľ vzniká iba prirodzeným odparovaním vody. Je teda 100% prírodný a úplne bez akýchkoľvek umelých či chemických prímesí. Vyznačuje sa vysokou koncentráciou minerálov a stopových prvkov ako je napríklad horčík, vápnik, bróm či draslík. Táto soľ čistí a dezinfikuje vašu menštruačnú špongiu a dodáva jej späť potrebné minerály.
Doprajte si výnimočné pohodlie kedykoľvek a kdekoľvek. Uľavíte prírode aj svojmu rozpočtu.

Huba sa zavádza rovnako ako tampón, ktorý plnohodnotne nahrádza. Jej veľkosť je možné prípadne upraviť zastrihnutím do vami požadovaného tvaru. Ani vytiahnutie nie je nijako ťažké aj napriek tomu, že nedisponuje šnúrkou. Tú si však môžete nadviazať. Zaujímavým tipom užívateliek, ktoré si huby obľúbili je použitie svalov panvového dna ako na zavádzanie hlbšie, tak na vybratie. Vyskúšajte rôzne polohy aj prsty. S trochou cviku si ju rýchlo podmaníte.
Údržbe venujte zvýšenú pozornosť, správnou manipuláciou predĺžite jej životnosť. Používajte vždy len čistú vlažnú či teplú vodu bez saponátu alebo mydla, nie horúcu, ktorá ju môže poškodiť. Rovnako tak nestláčajte špongiu, pokiaľ nie je nasiaknutá vodou, aby nedošlo k porušeniu jej štruktúry.
Pred prvým použitiím špongiu dôkladne prepláchnite vo vode. Stlačením vyžmýkajte vodu a zaveďte ako tampón. Po nasiaknutí huby v závislosti na vašej menštruácii ju vyberte a prepláchnite pod tečúcou vlažnou vodou. Potom ju možno znova použiť.
Po skončení menštruácie špongiu riadne vymyte pod tečúcou vodou a na 5 hodín ponorte do vodného kúpeľa s rozpustenou morskou soľou. Na 1,5 dcl vody použite približne 1 čajovú lyžičku. Potom špongiu opäť dôkladne prepláchnite a nechajte riadne uschnúť na vzduchu. Uschovajte ju do vrecúška, kde bude pripravená na ďalšie použitie.

Prečo si vybrať darčekovú sadu KALU:

  • nádherné darčekové balenie troch hubiek a 50 g soli poteší kohokoľvek
  • jedinečná 100% prírodná dámska pomôcka z obnoviteľných zdrojov
  • naprosto nezávadná pre ľudské telo a vhodná aj pre citlivú pokožku
  • veľké množstvo morských minerálov pôsobí antisepticky a antibakteriálne
  • perfektne sa prispôsobí a po namočení je extrémne jemná a hebká
  • dopraje vám mimoriadne pohodlie a takmer ju neucítite
  • možno upraviť jej veľkosť či tvar zastrihnutím
  • pojme veľké množstvo tekutiny a neprepustí ju von
  • jednoduché používanie aj pri športoch alebo bežných aktivitách
  • ponúka možnosť čistého sexu aj počas menštruácie
  • ľahká údržba pomocou teplej vody a morskej soli
  • má dlhú životnosť a je teda veľmi šetrná k životnému prostrediu aj k peňaženke

Parametre:


Farba: žltá, béžová
Obsah: 3 x morská huba, morská soľ 50 g
Rozmery: veľkosť huby 5 cm - 6 cm
Recenzie (0)
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: