ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Intímna kúpeľová soľ DERMAPRO gynekologická 500 g

Intímna kúpeľová soľ DERMAPRO gynekologická 500 g

Katalóg: NAT03107
Prémiová gynekologická kúpeľová soľ DERMAPRO 500 g poskytne úľavu pri akútnych ťažkostiach, infekciách a zápaloch. Ingrediencie v BIO organickej vegan kvalite.
9.40 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Keď sa v masážnom štúdiu českej rodinnej firmy zameranej na wellness rozhodli poskytnúť svojim zákazníkom niečo unikátne, získali uvoľnených a spokojných klientov, ktorí sa vždy radi a často vracali. Po dlhom vývoji a tvrdej práci sa rozhodli túto radosť rozšíriť aj do vašich domovov. Teraz aj vy môžete vyskúšať jedinečnú kozmetickú starostlivosť. Táto gynekologická intímna soľ do kúpeľa s hmotnosťou 500 g značky DERMAPRO vám ponúkne nielen luxusnú prémiovú kvalitu, prvotriedne vybrané ingrediencie, ale hlavne profesionálny produkt, ktorý budete vnímať každučkým zmyslom. Nepoužíva žiadne živočíšne zložky a netestuje svoje produkty na zvieratách, takže všetky výrobky sú vhodné aj pre vegánov.

Zažite panenskú čistotu vo vašom lone. Kúpeľová soľ bola špeciálne vyvinutá pre rýchlu úľavu pri akútnych ťažkostiach a dokonalú hygienu. Obsahuje účinné aktívne látky, ktoré bojujú proti infekciám, kvasinkám, mykózam, zápalom a výtokom. Prináša upokojenie, dokonalú hydratáciu a starostlivosť o citlivú pokožku, ktorej dodá sviežosť a ochráni ju pred nepriaznivými vplyvmi. Zmierňuje pocity pálenia a svrbenia a podporuje hojenie. Má blahodárny vplyv na vaginálne prostredie aj celé telo. Je vhodná pre ženy každého veku, tehotné aj mamičky po pôrode a odporúča sa aj po návšteve bazénov a kúpalísk. Príjemný bylinkový kúpeľ tiež pozitívne pôsobí na vašu myseľ, ktorú uvoľní a zmierni napätie a stres. Kúpeľová soľ obsahuje prvotriedne prírodné ingrediencie v BIO organickej kvalite. Minerálna soľ z Mŕtveho mora je zdrojom cenných minerálov ako je napríklad zinok, horčík a vápnik a využíva sa pri liečbe kožných ochorení. Oleju a extraktu z harmančeka lekárskeho sa pripisujú liečivé, dezinfekčné a hypoalergénne vlastnosti. Pomáha tiež pri úľave od menštruačných ťažkostí a napomáha pri liečbe hemoroidov. Olej z ružového dreva hojí rany a vyhladzuje jazvy a umožní relaxáciu celému telu. Poskytne tiež starostlivosť o ochabnutú a vysušenú pokožku.
Spojte príjemné s užitočným. Doprajte si uvoľňujúci kúpeľ a zároveň rozmaznajte svoje telo kúpeľnou kúrou pre váš výnimočný komfort.

Prečo si vybrať intímnu soľ do kúpeľa DERMAPRO gynekologickú 500 g:

  • unikátna vegánska soľ do kúpeľa pre dokonalú a sviežu hygienu
  • vybrané prírodné ingrediencie v prvotriednej BIO organickej kvalite
  • poskytne rýchlu a účinnú úľavu pri akútnych ťažkostiach
  • bojuje proti infekciám a mykózam, vrátane kvasiniek a výtokov
  • protizápalové a hypoalergénne vlastnosti
  • je vhodný pre všetky ženy aj pre tehotné
  • perfektne hydratuje a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu
  • hojí drobné poranenia a má dezinfekčné účinky
  • vhodná aj pre citlivú pokožku
  • aromaterapia zníži napätie a stres a uvoľní vašu myseľ

Parametre:


Farba: zelená
Obsah: 500 g
Zloženie: Maris Sal (Dead Sea Salt), Aniba rosaeodora Leaf Oil, Chamomilla Recutita Flower Oil, Ormeno Multicaulis Flower Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (Extract CO2), Vanilla planifolia Fruit Oil
Recenzie (0)
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: