ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Gél na intímnu hygiénu DERMAPRO gynekologický 150 ml

Gél na intímnu hygiénu DERMAPRO gynekologický 150 ml

Katalóg: NAT03114
Prémiový gynekologický intímny gél DERMAPRO s objemom 150 ml pre každodennú dokonalú hygienu. Vybrané ingrediencie v BIO organickej vegan kvalite.
7.10 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Keď sa v masážnom štúdiu českej rodinnej firmy zameranej na wellness rozhodli poskytnúť svojim zákazníkom niečo unikátne, získali uvoľnených a spokojných klientov, ktorí sa vždy radi a často vracali. Po dlhom vývoji a tvrdej práci sa rozhodli túto radosť rozšíriť aj do vašich domovov. Teraz aj vy môžete vyskúšať jedinečnú kozmetickú starostlivosť. Tento gynekologický intímny umývací gél značky DERMAPRO v praktickej fľaštičke s dávkovačom s objemom 150 ml vám ponúkne nielen luxusnú prémiovú kvalitu, prvotriedne vybrané ingrediencie, ale hlavne profesionálny produkt, ktorý budete vnímať každučkým zmyslom. Nepoužíva žiadne živočíšne zložky a netestuje svoje produkty na zvieratách, takže sú všetky výrobky vhodné aj pre vegánov.

Zažite panenskú čistotu vo vašom lone. Intímny gél bol špeciálne vyvinutý pre dokonalú každodennú hygienu a správnu funkciu vaginálneho prostredia. Jemná a hladká textúra sa perfektne vstrebáva, nemastí ani nelepí a zanecháva pokožku vláčnu. Upokojuje podráždenie a hojí drobné poranenia. Chráni proti nepriaznivým vplyvom, obnovuje hydratáciu intímnych partií a poskytuje príjemnú sviežosť. Unikátne zloženie z prvotriednych prírodných ingrediencií v BIO organickej kvalite vyrovnáva a optimalizuje pH, pôsobí proti mykózam, zápalom a infekciám. Obsahuje účinné aktívne látky, ako je nechtík lekársky získaný extrakciou CO2, ktorý je známy svojou posilňovacou a regeneračnou schopnosťou. Extrakt z kokosového mlieka dodá jogurtové proteíny a spoločne s prospešnými laktobacilmi pôsobí antibakteriálne, aby ochránili pošvový priestor a pokožku. Je bohatý na esenciálne mastné kyseliny, vitamíny, minerály, antioxidanty a aminokyseliny, takže má na zdravie blahodárny vplyv. Kyselina mliečna a listová sa stará o zdravú mikroflóru a koktejl bylín šalvia, levanduľa a Tea Tree Oil má tiež liečivé a dezinfekčné účinky. Minerálna soľ z Mŕtveho mora je zdrojom cenných minerálov ako je napríklad zinok, horčík a vápnik a využíva sa pri liečbe kožných ochorení. Aloe Vera a prírodný rastlinný glycerín podporujú hojenie a udržujú v koži vlhkosť. Je vhodný aj pre tehotné ženy.
Zažite tú najnežnejšiu blahodárnu starostlivosť a doprajte si zmyselnú osobnú hygienu pre váš každodenný hodvábny komfort.

Prečo si vybrať intímny umývací gél DERMAPRO gynekologický 150 ml:

  • unikátny vegánsky umývací gél pre dokonalú a sviežu hygienu
  • 100% prírodný gél z vybraných ingrediencií v BIO organickej kvalite
  • nedráždi ani nelepí a má úžasne hladkú štruktúru
  • vyniká úžasnými liečivými a regeneračnými účinkami
  • obnovuje pH pre správne vaginálne prostredie a bojuje proti mykózam a zápalom
  • posilňuje a obnovuje ochrannú mikroflóru intímnych partií
  • perfektne hydratuje a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu
  • hojí drobné poranenia a má dezinfekčné vlastnosti
  • vhodný aj pre citlivú kožu a tehotné ženy
  • praktická fľaštička s dávkovačom

Parametre:


Farba: žltá transparentná
Obsah: 150 ml
Zloženie: Aqua, Glycerín, Cocos nucifera Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Lactic Acid, Maris Sal (Dead Sea Salt), Calendula Officinalis Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Xantane Gum, Magnesium Sulfate, Lavandula Officinalis Flower Oil, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Folic Acid, Vanilla planifolia Fruit Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
Recenzie (0)
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: