ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Krém HOT XXL busty Booster 100 ml

Krém HOT XXL busty Booster 100 ml

Katalóg: 613959
Jedinečný regeneračný krém HOT XXL busty Booster s objemom 100 ml má exkluzívne zloženie, ktoré sa stará o pokožku, aktivuje bunky a podporuje rast pŕs.
25.10 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Trápi vás menšie poprsie, ale zásah do tela v podobe operácie si nechcete pripustiť? Ak preferujete prírodný vzhľad vášho dekoltu a nebola ste zrovna výrazne obdarená, môžete proti tomu stále bojovať. Vašou zbraňou a esom v rukáve sa stane tento fenomenálny krém HOT XXL busty Booster. V praktickej tube s objemom 100 ml sa nachádza hodvábne jemná konzistencia krému, ktorá sa svojím unikátnym zložením báječne stará o pokožku, regeneruje a stimuluje bunky a tým aktivuje a podporuje rast pŕs. Je vhodný pre každodenné používanie a pre zvýšenie efektu ho možno využiť ráno aj večer. Pre najlepšie výsledky ho kombinujte s masážou a cvikmi prsných svalov. Získate tak plný a kyprý tvar, ktorým oslníte doslova každého. Stačí naniesť na dlane primerané množstvo a energickými krúživými pohybmi vmasírovať na oblasť pŕs.
Vyhoďte roláky a prekvapte mužskú časť osadenstva svojim pôvabným a dychberúcimi hlbokým výstrihom.

Prečo si vybrať krém HOT XXL busty Booster 100 ml:

  • unikátne zloženie sa stará o vzhľad vášho dekoltu
  • hodvábne jemná konzistencia krému sa perfektne vstrebáva
  • jedinečné zloženie regeneruje a aktivuje bunky pre podporu rastu pŕs
  • vhodný pre každodenné používanie
  • praktická uzatvárateľná tuba s dostatočným objemom
  • ľahká aplikácia pomocou masáže

Parametre:


Farba: biela
Obsah: 100 ml
Zloženie: Aqua, Glycerin, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Chondrus Crispus (Carrageenan), Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Garcinia Mangostana Peel Extract, Pyrus Cydonia Seed Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Silk, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Parfum, Alcohol Denat., Benzoic Acid, Glucose, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Sodium Hyaluronate, Ubiquinone, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Maltodextrin, Benzyl Benzoate
Recenzie (0)
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: