Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Menštruačný kalíšok INTIMINA Ziggy 2 vel. B ružový

Menštruačný kalíšok INTIMINA Ziggy 2 vel. B ružový

Katalóg: IN028601
Inovatívna menštruačná pomôcka z extra tenkého lekárskeho silikónu. Má veľkú kapacitu, takmer ho nepocítite a ponúka možnosť čistého sexu kedykoľvek máte chuť.
Všetky recenzie (1)
Veľkosť:
43.00 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Premýšľali ste niekedy o tom, koľko vlastne použijete jednorazových hygienických pomôcok? Za svoj život má žena cyklus v priemere približne 7 dní počas 38 rokov. To znamená, že spotrebujete celkom 17 tisíc menštruačných vložiek či tampónov, ktoré skončia v odpade. Doprajte si výraznejší komfort a pomôžte znížiť uhlíkovú stopu a záťaž našej planéte. Jednou z možností je použitie kalíška, ktorý si tak rýchlo zamilujete.
Tento vylepšený menštruačný kalíšok INTIMINA Ziggy 2 v nádhernej ružovej farbe vám ponúkne inovatívne poňatie s maximálnym ohľadom na vaše bezpečie i pohodlie. Veľkosť B je potom určená ženám po pôrode alebo so zvýšeným krčkom maternice, pri slabej až silnej menštruácii, ale aj pre ženy, ktoré už kalíšok používajú. Jeho objem 76 ml dostatočne ochráni vaše dni počas až 8 hodín.
Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality, takže bude úplne nezávadný pre ľudskú pokožku. Má zosilnené dvojité okraje, ktoré sú flexibilné pre príjemnejšie používanie, avšak zabránia akémukoľvek úniku tekutiny. Kalíšok unikátneho tvaru sa skvele prispôsobí a má extrémne tenkú stenu, ktorú prakticky nepocítite. Vďaka jeho tvaru a spôsobu uchytenia pod krčkom maternice môžete tento menstruačný disk využiť aj pri športe, behaní i plávaní a tiež pri sexe, takže si svoju chuť na vzrušujúce a čisté milovanie môžete bez obáv užívať kedykoľvek budete chcieť. Na špičke kalíška nájdete vrúbkovaný štítok, ktorý uľahčí vybratie bez kĺzania a dodá vám istotu v každej situácii. Stačí zaň zaháknuť prst a opatrne vytiahnuť.
Kalíšok je ideálny na opakované používanie po dobu až dvoch rokov. Vďaka tomu jeden kalíšok nahradí až 1700 jednorazových pomôcok. Krv zachytáva, nie pohlcuje, takže nepocítite žiadnu suchosť, zápach ani podráždenie.
Majte rada svoje dni a nehanbite sa za nich. S kalíškom budete môcť robiť čo vás napadne a ešte pomôžete planéte aj vašej peňaženke. Určite stojí za vyskúšanie.

Použitie: Pred aj po použití si umyte ruky. Na zavádzanie kalíška si treba zvyknúť, avšak s trochou cviku budete pripravená ho aplikovať kdekoľvek. Pre zavedenie ho stlačte do dlhej osmičky a zaveďte ako tampón pod krčok maternice. Opačný koniec zaprite o panvovú kosť. Pri umývaní používajte neparfumované jemné mydlo alebo teplú vodu, aby nedošlo k podráždeniu. Pri čistení venujte zvláštnu pozornosť ťažko prístupným miestam a okrajom. Na dôkladnejšie čistenie medzi cyklami ho varte 3 minúty v čistej vode, aby sa sterilizoval. Nechajte ho uschnúť na vzduchu a vložte do vrecúška, ktoré nájdete v balení. Nepoužívajte iné ako uvedené čistiace prostriedky. Výrobky skladujte v suchu a chránené pred slnečným žiarením. Vyhnite sa kontaktu s ostrými predmetmi. Kalíšok neslúži ako prevencia proti otehotneniu ani pohlavne prenosným chorobám.

Prečo si vybrať menštruačný kalíšok INTIMINA Ziggy 2 veľ. B:

  • najkomfortnejšia dámska hygienická pomôcka na súčasnom trhu
  • kalíšok je vyrobený z hodvábne jemného lekárskeho silikónu prvotriednej kvality
  • extrémne tenkú stenu takmer neucítite a perfektný tvar sa skvele prispôsobí
  • flexibilný dvojitý okraj zabráni prieniku tekutiny a bude maximálne pohodlný pri nosení
  • veľká kapacita ponúkne dokonalú ochranu až na 8 hodín
  • vrúbkovaný okraj pri špičke uľahčí vytiahnutie bez kĺzania
  • jednoduché a všestranné používanie aj pri športoch alebo bežných aktivitách
  • unikátny tvar vám dopraje čistý sex aj počas menštruácie
  • rýchla a jednoduchá údržba
  • v priebehu používania je možné omývať jemným intímnym mydlom
  • má dlhú životnosť a je teda veľmi šetrný k životnému prostrediu aj k peňaženke

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón
Rozmery: dĺžka 7,6 cm, šírka 6,6 cm, hĺbka 3,2 cm, objem 76 ml
Recenzie (1)

Recenzie tovaru Menštruačný kalíšok INTIMINA Ziggy 2 vel. B ružový (1)

ověřený zákazník
14.01.2023
Je to měkčí menstruační kalíšek než běžné co se všude prodávají. Nevytváří podtlak.
Priemerné hodnotenie
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníkov odporúča produkt
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: