ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Nohavičky latexové LateX s vnútorným dildom

Nohavičky latexové LateX s vnútorným dildom

Jedinečné nohavičky klasického strihu z luxusného prírodného latexu. Integrované vnútorné dildo vám ponúkne neuveriteľne naplnený pocit počas sexuálnych hrátok aj pri bežnom nosení. Dildo s odhaleným žaluďom má autentické stimulačné žilkovanie. Vhodný doplnok všetkých BDSM priaznivcov.
43.80 €
Opis tovaru

Prečo si vybrať:

  • vysoko kvalitný prírodný latex je dokonale pružný a perfektne prispôsobivý
  • klasický strih a bezšvové spracovanie pre diskrétne nosenie
  • integrované vnútorné dildo s odhaleným žaluďom a stimulačným žilkovaním
  • pocit vzrušujúceho zaplnenia počas sexuálnych hrátok aj pri bežnom nosení
  • ideálny pre BDSM priaznivcov

Popis produktu:

Vyskúšajte niečo nové a podporte svoju sexuálnu fantáziu, nech ste už kdekoľvek. Ak ste priaznivci tajomných BDSM hrátok a zaujíma vás posúvanie hraníc, objavte tieto fantastické nohavičky s integrovaným vnútorným dildom, ktoré si užijete ako v spálni, tak aj počas bežného nosenia. Vychutnajte si nezabudnuteľný pocit zaplnenia a užite si intenzívnu túžbu naplno.

Materiál a vzhľad:

Nohavičky sexy čiernej farby sú vyrobené z pravého 100% prírodného latexu prvotriednej kvality. Sú úplne bezšvové, takže nebudú nápadné pod vašim oblečením a vynikajú extrémne vysokou pružnosťou, takže sa dokonale prispôsobia postave a vyzdvihnú krásu vašich kriviek. Vnútorné dildo je mäkké a má výrazný odhalený žaluď so zmyselným stimulačným žilkovaním na povrchu. Jeho dĺžka 11,5 cm a priemer 3,3 cm vás nenechá chladnou.

Starostlivosť a údržba:

Latexový tovar k vám dorazí v matnej a ľahko zapudrovanej forme. Pre získanie lesku použite silikónový olej či špeciálny ošetrujúci prostriedok a rozotrite ho handričkou, ktorá nepúšťa vlákna. Pre ľahšie obliekanie a ochranu materiálu použite púder na latex.
Materiál je náchylný na zmenu farby aj poškodenie napríklad roztrhnutím hrubou silou pri obliekaní. Vyhnite sa kontaktu s ostrými predmetmi, neopierajte sa o stenu, aby nedošlo k pretrhnutiu. Pred obliekaním odstráňte šperky a piercingy. Neobliekajte s make-upem, so samoopaľovacími či inými krémami. Viac informací o latexu nájdete v našom článku.

Tabuľka veľkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Články