ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Tangá Liebe Seele Equestrian hnedá

Tangá Liebe Seele Equestrian hnedá

Jedinečné tangá v luxusnom dizajne z pravej hovädzej a jahňacej kože. Výnimočná a precízna výroba v prvotriednej japonskej kvalite okorení vaše BDSM hrátky.
Veľkosť:
Doprava zadarmo
268.60 €
Opis tovaru

Milujete BDSM hrátky a potrpíte si na ten najluxusnejší vybraný tovar, ktorý vám prinesie radosť, potešenie a nekonečnú túžbu? Vyberte si pre svoje milostné šantenie tieto dych vyrážajúce tangá Liebe Seele Equestrian a doprajte si nádych elegancie prepojený so skutočným umením. Očarujúce tangá v jazdeckom štýle sú ušité z pravej kože, ktorá bola spracovaná v tej najvyššej možnej kvalite a japonskej precíznosti. Vonkajšia viditeľná časť je z hovädzej kože v zmyselnej tmavo hnedej farbe, ktorá dodá bielizni pevnosť a odolnosť. Tá vnútorná je z jemnej jahňacej kože svetlejšej hnedej farby, vďaka ktorej si vychutnáte zamatovo hodvábny dotyk nehy, pretože je krásne mäkká a spríjemní vaše pocity pri nosení. Aj napriek pravej koži sú tangá poddajné a perfektne sa prispôsobia vašim krivkám, takže váš komfort a pohodlie rozhodne nijako neutrpia. K tomu napomôžu aj mimoriadne zlaté pracky zo zliatiny zinku v tvare podkovy, ktoré ich presnejšie nastavia pre dokonale sadnúcu veľkosť. Majú jedinečný strih predného panelu, ktorý skvele kopíruje ženské lono, čím zvýrazní vaše boky a opticky predĺži nohy. Ten je navyše dekorovaný nezameniteľným vzorom na povrchu. Zadný diel je tvorený tenkým pásikom zakončeným očkom, ktoré vám dovolí voľnosť pohybu. V nádhernej darčekovej krabici potom nájdete navyše prémiové látkové vrecúško z hebkej tkaniny, v ktorom bude vaša bielizeň v bezpečí čakať na svoju príležitosť.
Neuspokojte sa s priemernosťou. Rozmaznávajte sa a kúpte si absolútne originálny produkt, ktorý vám vykúzli úsmev na perách a podporí nečakanú vášeň.
Objavte celú kolekciu Liebe Seele Equestrian, osedlajte svojho žrebca a povzneste svoje radovánky na novú nespútanú úroveň.

Prečo si vybrať tangá Liebe Seele Equestrian:

  • neuveriteľne elegantná a dokonale zvodná erotická bielizeň pre najnáročnejších milovníkov BDSM praktík
  • výnimočná hovädzia a jahňacia koža tej najvyššej kvality spracovaná s japonskou precíznosťou
  • unikátne zlaté spony v jazdeckom štýle ponúknu perfektné prispôsobenie veľkosti
  • mäkká a poddajná koža je pohodlná a príjemná na nosenie
  • zmyselný dizajn vzorovania dodá vášmu telu iskru
  • predný panel v jedinečnom strihu opticky zvýrazní boky a predĺži nohy
  • zadná časť v podobe tenkého prúžku zakončeného očkom dopraje voľnosť pohybu
  • ponúkame vo veľkosti S, M a L

Parametre:


Farba: hnedá, zlatá
Materiál: hovädzia koža, jahňacia koža, zliatina zinku
Veľkosť: S, M, L
Rozmery: veľkosť S - nastaviteľný obvod pása 66 cm - 77 cm, hmotnosť 178 g, veľkosť M - nastaviteľný obvod pása 67 cm - 90 cm, hmotnosť 192 g, veľkosť L - nastaviteľný obvod pása 74 cm - 95 cm, hmotnosť 201 g
Recenzie (0)
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
hovädzia koža, jahňacia koža, zliatina zinku 
Podrobnejšie rozmery:
veľkosť S - nastaviteľný obvod pása 66 cm - 77 cm, hmotnosť 178 g, veľkosť M - nastaviteľný obvod pása 67 cm - 90 cm, hmotnosť 192 g, veľkosť L - nastaviteľný obvod pása 74 cm - 95 cm, hmotnosť 201 g  
Články